De reden dat jij in een stressvolle sleur leeft

Eten, slapen, sporten, herhalen...

Zo zagen mijn dagen er op een gegeven moment uit. Vroeg beginnen(7.00 uur) met 2 à 3 uurtjes lesgeven, door naar werk tot 's avonds en hoppa weer 2 à 3 uurtjes lesgeven tot 22 uur.En bij elke les weer leek het alsof het mijn eerste workout voor de dag was, alsof mijn dag net zou gaan beginnen. Zoveel energie en passie stopte ik in mijn werk.

Vol te houden?


Zeker wel. Want als je iets doet wat je echt leuk vindt, dan kun je alles aan. Maar deze gesloten sportschool periode doet me wel inzien, dat ik niet altijd 200% hoef te geven om anderen te motiveren, inspireren en enthousiasmeren. Ik mag soms best even wat gas terugnemen, zonder dat ik daardoor iemand teleurstel.


Dus als je me even op adem ziet komen, water ziet drinken of simpel weg niets ziet doen tijdens een workout of les. Dan ben ik goed bezig voor mezelf en dat mag best.

Wees lief voor jezelf! Je hebt er maar 1 van.


C U Online 👊🏻

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven