De voordelen van corona...

De voordelen van corona...

Zijn die er dan?Dat ligt er maar net aan hoe je er naar kijkt. Natuurlijk heeft het een heleboel vervelende gevolgen met zich mee gebracht en is niet alles rozen geur en maneschijn... Maar ik heb ook goede ervaringen tot nu toe:

Ik merk dat ik veel meer contact heb met familie, ik heb meer ruimte gekregen om te doen wat ik leuk vindt: koken, zingen en creatief zijn en ben mijn eigen business begonnen.

Soms kan het geen kwaad om daar ook naar te kijken. Even jezelf los trekken van alle negativiteit en dat betekent ook los trekken van de media, social media en negatieve mensen. Dus het is niet alleen je eigen negativiteit die je in die sleur houdt, maar ook je omgeving.

Maak eens een lijstje met de goede dingen die deze periode jou brengt en probeer die gedachtes vast te houden.

C U Online 🔥

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven