Hoe kom ik af van hooikoorts

Vervelend hè? Die hooikoorts? Zoveel website die je vertellen wat er tegen helpt, maar wat helpt nou echt?


Ook al van alles geprobeerd tegen Hooikoorts🤧? Ik ook😷... Maar dat weerhoudt me niet om te blijven trainen en zeker niet om mijn lessen te blijven geven! Ik train voor mezelf, maar ook om vervolgens weer fit en sterk tijdens mijn lessen te zijn. Zodat ik anderen kan motiveren en inspireren.


Het leek er even op dat een gembershotje a day de hooikoorts away hield, maar helaas. Het is toch ook bij mij weer begonnen. En heftig ook. Het beste medicijn? Proberen er het beste van maken...


Sterkte🙏🏻!

Doen jullie vanavond weer mee⚡️? Meld je nog snel aan via www.workoutwithlorenzo.com 👈🏻


⏰LIVE! Rooster vanavond:

7.30pm LIVE! HIIT 🏃

8.05pm LIVE! Core Booster 🔥

8.40pm LIVE! Yoga🧘🏻‍♂️

C U Online 🔥

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven