Hoe start ik met een gezonde levensstijl

Gezonder gaan leven is niet altijd makkelijk. Het vergt veel discipline. Wat we eigenlijk van nature niet hebben, zeker niet als het gaat om iets wat we compleet anders willen doen, dan we eigenlijk graag doen.Want onze huidige voedings-, bewegings- en ontspanningssituatie doen we waarschijnlijk al jaren en voelen we ons blijkbaar prettig bij? Het resultaat alleen niet. Maar dat is niet zoals het in je hersenen werkt helaas.

Is het tijd voor verandering?


Dan is het tijd voor een doel! Dus pak pen en papier en schrijf in een paar zinnen op hoe jouw ideale leven er uit zou zien op het gebied gezonder leven. Hoeveel zou je dan bewegen, wat zou je dan eten etc. Schrijf het in een paar zinnen op. Lees het terug en pas aan waarvan jij denkt, dit kan nog perfecter.


Je doel is pas klaar als je bijna tranen in je ogen kijkt bij het terug lezen, want dan pas weet je: dit is mijn diepste verlangen. En daar zijn we naar op zoek. Dat wordt jouw duwtje in de goede richting.


Dit wordt jouw lange termijn doel en vanaf nu elke keer als je het moeilijk krijgt, lees je dit stukje tekst even terug.


Waar nu te beginnen? Dat is aan jou.


Hulp nodig bij de vervolg stappen? Let me know, ik help graag!


C U Online 🔥

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven