Tijd te kort, druk in mijn hoofd

Heb jij het ook zo druk? Je moet nog dit, wilt nog dat en gaat nog zus... Zoveel taken op je to do list waar je simpelweg niet aan toe komt. Je dag is op de een of andere manier elke keer zo voorbij en voor je het weet, begint je weekend en denk je: "maandag weer een nieuwe week..."Het maakt niet uit wat voor baan je hebt of wat je doet, uiteindelijk heeft iedereen maar 7 dagen per week en 24 uur per dag. Niet meer en niet minder. Dan heb ik het nog niet eens over de tijd dat je slaapt, eet en toiletteert. Haal dat er vanaf en je hebt ineens een stuk minder tijd per dag en dus ook per week.

Wil jij nou meer gedaan krijgen in die tijd, maar het minder druk hebben in je hoofd? Dan zul je niet teveel moeten focussen op hoeveel tijd je hebt, maar op hoe je die tijd benut.

Als jij jouw focus legt op wat voor jouw belangrijk is, ga je automatisch je tijd anders indelen. Dat klinkt allemaal hartstikke makkelijk, maar als je het druk hebt, is dat echt niet zo eenvoudig. De kunst is om simpel te beginnen. Weten waar je heen wilt, prioriteiten stellen die je helpen daar te komen en vervolgens het goed indelen per WERKweek.

En ik highlight het woordje WERK, omdat velen denken dat we alleen veel gedaan krijgen als we 24/7 aan het werk zijn, maar dat is echt niet nodig. Zolang je maar weet wat belangrijk is op dit moment.

👊🏻Hoe ziet jouw agenda er uit?

C U Online 🔥

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven